Siirry pääsisältöön


Talvella on vähän vaikea saada värejä kameran etsimeen, mutta onhan tuo talven harmaus ja värittömyyskin omalla tavalla kaunista! Kävimme Kivikkosuon tulipaikalla lumikenkäilemässä ja yhtään luonnoneläintä emme reissulla nähneet! Muutamia jäniksen jälkiä ja ehkä yhdet ahman jäljet! Mutta raitis pakkasilma ja lumikenkäily tuovat kuitenkin nautintoa talviseen päivään!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KESÄISIÄ TUNNELMIA

Suomen suloinen ja välillä vähemmän suloinen suvi on kohta tältä vuodelta taakse jäänyttä elämää! Kameran kanssa on tänä kesänä tullut liikuttua tavanomaista vähemmän koska kalastus ja on vienyt vapaa-ajasta suurimman osan! No pieni tauko ei valokuvauksessakkaan ole pahasta! Luovuus saattaa taas puhjeta kukkaan tai sitten ei! Luova tauko ei kait ole koskaan pahasta, ettei ala puulle maistumaan! Mustavalkoiset kuvatkin ovat joskus värikylläisessa maailmassamme ihan piristäviä juttuja! Syksy taas tulee maalaamaan maisemaamme.  Syksyn värit ja niiden kuvaaminen on kesän jälkeen mukavaa! Palaamisiin syksyn värien kanssa!


VUODEN VENEKAUSI AVATTU KOITEREELLA

Koska säänhaltia lupaili upeaa veneilysäätä niin pakkasimme kamat autoon ja suuntasimme Kontiovaaran veneenlaskupaikalle! Aurinko paistoi täydeltä laidalta ja tyyni vesi houkutteli järvelle! Kalastamistakin yritettiin uistelemalla koko kauniin päivän! Liian upea sää varmaan vaikutti, että kalansaalis oli nolla! Kaunis päivä ja hienot Koitereen saarimaisemat riitti saaliiksi tälle avauspäivälle! Kävin myös talviturkin heittämässä ja vesi olikin lämmintä +22 joten ihan uimakelpoista! Evästaukoja pidettiin useammassa paikassa Kämppäsaaressa ja Lammassaaressa! Linnut lauloi jo aika komeasti ja pari joutsentakin nähtiin, lokkeja ja sorsia oli jonkinverran! Mustikka oli muutamissa paikoissa jo raakileena! Suopursu alkoi jo kukintansa ja tuoksukin oli huumaavaa! Ihana päivä tyynessä säässä! Pois lähtiessä nousi ukkospilviä joten päätimme että emme jää sadetta odottelemaan vaan suuntasimme rantaan ja kotimatkalle! Gregorian Christmas Chants - Live in Berlin

Toivon kaikille tämä upean Berliinissä olleen konsertin myötä rauhaa ja rakkautta ihan kaikille! Pyydetään yhdessä että maailmanmeno rauhoittuisi ja tulisi turvallisemmaksi kaikkien elää täällä! Toivotaan että lapset ja lapsenlapsemme saisivat elää turvallisesti ilman maailmassa riehuvia sotia ja väkivaltaa! Kauneuden ja kauniin musiikin jakaminen ei ole koskaan turhaa! Surua ja murhetta jaetaan ihan tarpeeksi kaikissa tiedotusvälineissä, joten omalta osalta haluan jakaa hyvyyttä ja kauneutta!

TERVEISIN  LUMIMAISEMIEN KESKELTÄ YKSI PIENI KULKIJA ILOMANTSISTA