Siirry pääsisältöön


Talvella on vähän vaikea saada värejä kameran etsimeen, mutta onhan tuo talven harmaus ja värittömyyskin omalla tavalla kaunista! Kävimme Kivikkosuon tulipaikalla lumikenkäilemässä ja yhtään luonnoneläintä emme reissulla nähneet! Muutamia jäniksen jälkiä ja ehkä yhdet ahman jäljet! Mutta raitis pakkasilma ja lumikenkäily tuovat kuitenkin nautintoa talviseen päivään!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KESÄISIÄ TUNNELMIA

Suomen suloinen ja välillä vähemmän suloinen suvi on kohta tältä vuodelta taakse jäänyttä elämää! Kameran kanssa on tänä kesänä tullut liikuttua tavanomaista vähemmän koska kalastus ja on vienyt vapaa-ajasta suurimman osan! No pieni tauko ei valokuvauksessakkaan ole pahasta! Luovuus saattaa taas puhjeta kukkaan tai sitten ei! Luova tauko ei kait ole koskaan pahasta, ettei ala puulle maistumaan! Mustavalkoiset kuvatkin ovat joskus värikylläisessa maailmassamme ihan piristäviä juttuja! Syksy taas tulee maalaamaan maisemaamme.  Syksyn värit ja niiden kuvaaminen on kesän jälkeen mukavaa! Palaamisiin syksyn värien kanssa!


LINTUJEN KUVAUSRETKI PARIKKALAN SIIKALAHDELLE 20-21.5.2017

Luontovalokuvauksen ystävät Ilomantsista Raisa, Elisa ja minä suuntasimme lauantaina kohti Parikkalaa! Ajelimme upeassa säässä ja kun aloimme lähestyä Etelä-Karjalaa täältä Itäisestä Karjalasta, niin heti huomasi, että Laatokka vaikuttaa jo, puut viheriöivät ja nurmet vihreitä! Saavuimme lintukopille siinä illasuussa! Kaksi lintukuvaajaa ja asiantuntijaa oli jo kopilla ja me yritimme mahdollisimman hiljaa sinne myös kameroinemme kuvaamaan! Tänä vuonna lintujen määrä siellä oli melko vähäinen, tietysti ajankohta oli, ettei poikasia vielä ollut! Tiiroja, erilaisia sorsia, yksi sääksi leijaili ilmassa! Tunnistimme kalatiiran, punasotkaparin, heinäsorsan, tukkasotkaparin, Kaulushaikara siellä puhalteli myös pulloon! Pikkulintuja oli pensaikoissa ja puissa livertämässä, tikka naputteli tuttuun tyyliinsä! Antoisa kuvauspaikka joka tapauksessa! Kuvauksen jälkeen luontotalon tulipaikalla nautittiin evästä ja istuskelimme tovin!

Majoituimme muutamaksi tunniksi ystävällisen Kivisen perheen luo …